M4072A Kubota M4002 tökéletes a mindennapi mezőgazdasági munkák elvégzéséhez.
A megbízható és bevált technológiának köszönhetően mindig bízhat az M4002-ben.
Az M4072 modell a széria 74 lóerős, fülkés változata. 
 
FŐBB JELLEMZŐK:
 
  • A Kubota modern, négyhengeres motorjai nagy teljesítményt nyújtanak.
  • A teljesen szinkronizált sebességváltó és az opciósan választható power shift váltó lehetővé teszi a teljesen sima váltást.
  • Az Ultra Grand Cab II kabin rendkívül tágas és kényelmes. 
  • A hidraulika hatalmas emelőerőt biztosít minden munkavégzéshez. 
  • Az M4002 mezőgazdasági traktor és az LA1365 homlokrakodó párosa maximális sokoldalúságot és hatékonyságot biztosít.
     

PROSPEKTUS // ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE 

 

MOTOR 

A Kubota 74 lóerős 4 hengeres motorjai nagy teljesítményűek, tiszta és csendes üzeműek.  A 3,3 literes V3307 sorozatú CR-T motorok nagynyomású üzemanyag befecskendezést alkalmaznak, a maximális teljesítmény és nyomaték elérése érdekében. Az optimalizált teljesítmény és a nyomatékgörbék kevesebb zajt és kopást jelentnek, valamint alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást biztosítanak. Az állandó fordulatszám-szabályozóval nagyon pontosan vezérelheti a motor fordulatszámát. A motor fordulatszám-memóriájával tárolhatja a fordulatszám-beállításokat az ismétlődő műveletekhez.

VÁLTÓ 

Az M4072 esetén a 18E / 18H vagy 36E / 36 H erőátviteli rendszerek érhetők el. Mindkét választással garantált a sima és kényelmes váltás. Az új elektrohidraulikus irányváltó használatával könnyedén kapcsolhat hátramenetet. A 40 km/ó ás sebességváltó az Eco-Drive kialakítással gyorsabb és csendesebb, valamint alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás biztosít. A négykerék-meghajtás egyszerűen be- és kikapcsolható egy gomb segítségével a traktor megállítása nélkül.

HIDRAULIKA 

A Kubota M4072 traktor hátsó hidraulikus függesztőműve a legnehezebb munkaeszközt is könnyedén megemeli, az 2500 kg-os emelőerőnek köszönhetően. Két SCD hidraulikus kiadó szelep (harmadik opcionális) lehetővé teszik a munkagépek könnyebb kezelését. Az M4072 TLT-je egyszerűen  be- és kikapcsolható a hátul elhelyezett kapcsolóval.

FÜLKE

Élvezze az extra széles és rendkívül tágas méreteit és kimagasló kényelmét az Ultra Grand Cab II fülkének. A kezelőszervek ergonómikusan vannak elrendezve, így Ön teljes mértékben képes a munkára összpontosítani. A teljesen felemelt homlokrakodó a tetőüvegen keresztül látható. A kabin kifinomult fűtési és légkondícionáló kialakítása garantálja a kényelmes munkakörnyezetet minden időben és körülményben.