M7003 SZÉRIA

Kubota M7003 széria 

A mezőgazdasági ágazat előtt álló kihívások egyre nagyobbá válnak. Nehéz időkben csak egy dolog segít: egy új gondolkodásmód. Alternatív lehetőségek felkutatása és okos döntések meghozatala.

A következő traktor vásárlásakor ez azt jelenti, hogy az imázs helyett a hatékonyságot választja. Olyan traktorhoz, amely kemény munkát végezhet kiváló teljesítmény mellett folyamatos terhelés alatt. És mindezt elfogadható áron. Ilyenkor a megfelelő választás egy Kubota traktor.

A mezőgazdaság igényei nemcsak magasak, hanem szerteágazóak és változatosak is.

A Kubota pontosan a megfelelő megoldást kínálja minden feladathoz - és mindezt egyetlen forrásból. A piacon a legnagyobb munkaeszköz-választékkal, a Kubota-ISOBUS kínálatunkkal és olyan innovatív megoldásokkal, mint a TIM (Traktor Munkaeszköz-Kezelő, Tractor

Implement Management) rendszer, folyamatosan előre gondolkozunk, és olyan megoldásokat kínálunk Önnek, amelyekkel Ön többet érhet el. Az összes Kubota berendezés és eljárás optimálisan koordinált, és garantálja a maximális minőséget. hatékonyságot és fenntarthatóságot.


 

MOTOR: 

Az M7003 szériában található modern Kubota V6108 TIEF5, 6,1 literes motor egyesíti a 4 és 6 hengeres motorok pozitív tulajdonságait hátrányok nélkül. A Kubota Group, a világ egyik vezető ipari dízelmotor gyártójának továbbfejlesztett motorja laposabb nyomaték görbével rendelkezik,aminek köszönhetően nagyobb teljesítmény érhető el akár 7%-al alacsonyabb fogyasztás mellett.  Amellett, ezeket a motorokat hogy kiemelkedő teljesítmény jellemzi, az SCR katalizátor technológiának, a dízel részecskeszűrőnek (DPF) és a külső vízhűtéses kipufogógáz visszavezető rendszernek (EGR) köszönhetően jelentős mértékben csökkenti a károsanyag kibocsátást. Ennek köszönhetően az M7003 széria modelljei rendkívül erős, és tiszta motorral rendelkeznek. Ezek a motorok hengerenként négy szeleppel, hosszú lökettel, és a már jól bevált Kubota E-CDIS Központi Közvetlen Befecskendező Rendszerrel vannak felszerelve. Ezek a tulajdonságok folyamatos teljesítmény mellett biztosítják a takarékos üzemanyag fogyasztást, és a csökkentett zajszintet. 

 

VÁLTÓ: 

Az M7003 már korábban bizonyított powershift sebességváltója hat váltó fokozatot és öt szinkronizált tartományt tartalmaz, ami 30 előre- és 15 hátrameneti fokozatot biztosít a standard változatban. Az új sebességváltó szoftver fejlesztésének köszönhető az új “Xpress restart” funkció, ami lehetővé teszi, hogy a kezelő közvetlenül a fékpedál megnyomásával vezérelheti a fő tengelykapcsolót. Ez lehetővé teszi a traktor leállítását a tengelykapcsoló benyomása nélkül. 

 

FÜLKE:

Az M7003 széria rendelkezik a legnagyobb fülkével ebben az osztályban. Kényelmes, prémium rugózott ülésekkel van felszerelve és a kartámaszok valamint a kezelőfelületek precíz ergonómiai szempontok alapján lettek kialakítva.A fülke teljesen új LED-es munkafényszórókkal rendelkezik. A széria rendkívül robosztus első tengellyel van felszerelve, ami a fülke rugózásával együtt védi a kezelőt és a traktort egyaránt.

 

HIDRAULIKA:

Az M7003 széria minden modelljét - legyen standard vagy prémium - CCLS típusú zárt hidraulika rendszerrel rendeltük, ami 110 l/perc teljesítményű hidraulika szivattyúval rendelkezik. Ezzel és a speciális Power Beyond csatlakozással nem jelenthet problémát olyan munkagépek üzemeltetése, amihez precíz olajáram irányítás szükséges. Ez a zárt hidraulika rendszer terhelés érzékeny, változó szállítású axiáldugattyús szivattyúval van ellátva. Négy elektronikusan vezérelt hidraulikus kiadószelep tartozik hozzá, ami igény esetén bővíthető. 

TELJES PROSPEKTUS LETÖLTÉS

 

AJÁNLAT KÉRÉS